bäääst

I dag går Gothia cup in på sin tredje speldag. 1570 lag från 73 olika nationer deltar, där sex av lagen kommer ifrån södra Halland.

Snöstorp/Nyhems F12 hamnade i en tuff grupp mot bland annat AIK, som aldrig förlorat en match.

Tills de mötte Snöstorp/Nyhem.

– Det var kul. AIK är ett spelande lag, men vi satte hög press på dem och ledde med 3-0 redan efter tio minuter, säger Bo Hansson, ledare.

AIK reducerade två gånger om och fick även chans att kvittera på straff, men målvakten Lovisa Hansson gick vinnande ur den striden.

I den andra matchen var det internationellt motstånd som gällde. Cordova Bay från Kanada tog ledningen, men sedan kom Loreta Kullashi igång och gjorde äkta hattrick. I dag möter man tabelljumbon Näset. En poäng garanterar plats direkt i åttondelsfinalen.

– Vi vet inte riktigt vilka vi kommer att möta, men vi har med oss tolv spelare och alla kommer att få spela. Snöstorp/Nyhem är en breddförening, säger Bo Hansson.

Torup/Rydös F14 vann med 3-0 mot norska laget IL Jotun innan man fick stryk av Vaksala, Sverige. Just nu ligger man tvåa i tabellen och i dag möter man jumbon Råå. Det talar för att tjejerna kommer att ta sig till a-slutspelet.

Astrio har två lag med, ett i P16 och ett i P14. Killarna i P16 ligger tvåa efter turneringens två första matcher. I dag spelar man en direkt avgörande match mot Lillehammer om en plats i a-slutspelet. Klubbens P14-lag sitter i samma sits och möter tyska Baden/Etelsen i en avgörande match.

Alets P15-lag leder sin grupp inför sista gruppspelsdagen efter oavgjort (1-1) mot Nyköping och förkrossande 11-0 på Ekholt. Man har allt i egna händer inför mötet med Rotenburger, Tyskland, i dag.

WRY (Walldia, Ränneslöv och Ysby) har haft en tuffare resa i P14-klassen med två raka förluster. I dag möter man FH ifrån Island.

lånat av hallandsposten.se



Kommentarer

Design by Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!